Filtrera & anpassa

Viner från Talenti

Talenti är en berömd vinproducent från Toscana i Italien. Företaget grundades av Pierluigi Talenti 1980, och idag drivs det av hans son Riccardo. Vinodlingarna ligger i Montalcino, som är känt för att producera några av de bästa brunellovina i ...

Läs mer om Talenti

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Talenti

Talenti är en berömd vinproducent från Toscana i Italien. Företaget grundades av Pierluigi Talenti 1980, och idag drivs det av hans son Riccardo. Vinodlingarna ligger i Montalcino, som är känt för att producera några av de bästa brunellovina i världen.

Talenti är kända för att producera högkvalitativa viner som är fruktiga, eleganta och balanserade. Brunello di Montalcino är deras mest kända vin, men de producerar också Rosso di Montalcino och Sant'Antimo. Brunello di Montalcino är gjord av 100% Sangiovese Grosso-druvor, som odlas på kullarna runt Montalcino. Vinet åldras i minst tre år på fat och flaskor innan det släpps på marknaden.

Talenti har en filosofi som betonar respekt för naturen och hållbarhet. De använder sig av organisk odling och arbetar för att bevara de naturliga resurserna på sina marker. De använder också modern teknik i vinproduktionen, men med en traditionell och noggrann inställning.

Talenti har vunnit många priser och utmärkelser för sina viner, inklusive utmärkelser från Gambero Rosso, Decanter och Wine Spectator. Deras viner säljs över hela världen och är mycket eftertraktade av vinälskare och samlare.

Sammanfattningsvis är Talenti en av de mest framstående vinproducenterna i Toscana, känd för sina högkvalitativa och eleganta viner som representerar den bästa terroiren i Montalcino. De har en stark miljömedvetenhet och en traditionell men innovativ inställning till vinproduktion, vilket gör dem till en mycket respekterad aktör i vinbranschen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du