Filtrera & anpassa

Viner från Suntory Whisky

Suntory Whisky är en ledande spritproducent från Yamanashi, Japan. Företaget grundades år 1899 av Shinjiro Torii, som började tillverka whisky på egen hand efter att ha rest runt i Skottland för att studera whiskytillverkningens konst. Suntory är ...

Läs mer om Suntory Whisky

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Suntory Whisky

Suntory Whisky är en ledande spritproducent från Yamanashi, Japan. Företaget grundades år 1899 av Shinjiro Torii, som började tillverka whisky på egen hand efter att ha rest runt i Skottland för att studera whiskytillverkningens konst. Suntory är känt för att ha varit den första japanska spritproducenten som utvecklade en enkel maltwhisky, Yamazaki Single Malt, år 1984.

Suntory Whisky har vunnit många priser för sina produkter, inklusive World Whiskies Awards, International Spirits Challenge och San Francisco World Spirits Competition. Företaget är stolta över att använda källvatten från bergskedjan Kaikoma, som sägs vara en av de bästa källorna för whiskyproduktion i Japan. Suntory använder också högkvalitativa fat från hela världen, inklusive amerikansk ek, spansk sherry och japansk mizunara-ek.

Företagets mest kända whiskyprodukter inkluderar Yamazaki, Hakushu och Hibiki. Yamazaki är en enkel maltwhisky med en mjuk smak och en doft av persikor och aprikoser. Hakushu är en whisky med en rökig smak och en doft av tallskogar och myntablad. Hibiki är en blended whisky med en komplex smak och en doft av rostade nötter och honung.

Suntory Whisky är inte bara en ledande producent av whisky, utan också en förespråkare för miljöskydd och hållbarhet. Företaget har tagit flera åtgärder för att minska sin miljöpåverkan, inklusive användning av förnybar energi och minskning av användningen av icke-återvinningsbara material.

Suntory Whisky är en företagsgrupp med en lång historia och en stark passion för kvalitet. Deras produkter har en unik karaktär och är välkända över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du