Filtrera & anpassa

Viner från Stonestreet

Med en höjdskillnad som börjar 120 m över havet sträcker Stonestreet Estate Vineyards sig upp till 320 m som den största och man tillhör de mest mfattande av bergsvingårdarna i världen. Högt ovanför Alexanderdalen i Mayacamas bergen tornar den upp ...

Läs mer om Stonestreet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Stonestreet

Med en höjdskillnad som börjar 120 m över havet sträcker Stonestreet Estate Vineyards sig upp till 320 m som den största och man tillhör de mest mfattande av bergsvingårdarna i världen. Högt ovanför Alexanderdalen i Mayacamas bergen tornar den upp sig. Historiskt sett har vinodlare alltid betraktat höghöjds platser med fattiga, steniga jordar som platser med potential för att producera rikt koncentrerade viner med karaktär.Vinodlingar belägna uppe i bergen är notoriskt svåra att driva, och Stone Estate är inget undantag. Egendomens myriad av vinstockar, avstånd, och brett utbud av höjder och mesoklimat kräver kunskap och en anpassad vinodlingsstrategi. En "Winestock-by-vine strategi” . Inför skörden sker rigorösa kontroller. Druvorna provsmakas för att säkerställa kvalitetsnivån och taninernas mognad. Och så gör man också Cabernet Sauvignon, Chardonnay och Sauvignon Blanc med en djärv och särskiljande smak.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du