Filtrera & anpassa

Viner producerade av Stella di Campalto

Stella di Campalto är en mycket respekterad vinproducent som är baserad i regionen Toscana i Italien. Hon är känd för att producera högkvalitativa och autentiska viner som är tillverkade med omsorg och passion.Stella di Campalto startade sin karriär ...

Läs mer om Stella di Campalto

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Stella di Campalto

Stella di Campalto är en mycket respekterad vinproducent som är baserad i regionen Toscana i Italien. Hon är känd för att producera högkvalitativa och autentiska viner som är tillverkade med omsorg och passion.

Stella di Campalto startade sin karriär som vinproducent på 1990-talet. Hon ärvde sin fars vingårdar i regionen Montalcino och bestämde sig för att göra något speciellt med dem. Hon bestämde sig för att odla druvor på ett sätt som var mer organiskt och miljövänligt än vad som var vanligt på den tiden.

Stella di Campalto tror på att arbeta med naturen istället för att kämpa mot den. Hon odlar sina druvor enligt principerna för biodynamisk odling, vilket innebär att hon följer månens faser och använder naturliga metoder för att bekämpa skadedjur och sjukdomar.

Stella di Campalto är mest känd för sina Brunello di Montalcino-viner, som har blivit mycket populära bland vinälskare världen över. Dessa viner är tillverkade av 100% Sangiovese-druvor som odlas på hennes vingårdar i Montalcino. Vinerna är kända för sin komplexitet, elegans och balans.

Stella di Campalto är en av de mest respekterade och uppskattade vinproducenterna i Toscana och hennes viner har vunnit många priser och utmärkelser genom åren. Hennes passion för vinproduktion och hennes respekt för naturen är tydlig i varje flaska som hon producerar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du