Filtrera & anpassa

Viner från Stark-Conde

Stark-Condé är ett familjedrivet vineri som gör premiumviner med traditionella metoder. Egendomen är spektakulär och drar till sig många besökare. Vingårdarna ligger idealiskt för odling och sköts noggrant, druvorna selekteras för hand, jäsning sker ...

Läs mer om Stark-Conde
Dölj atlas

Mer om viner från Stark-Conde

Stark-Condé är ett familjedrivet vineri som gör premiumviner med traditionella metoder. Egendomen är spektakulär och drar till sig många besökare. Vingårdarna ligger idealiskt för odling och sköts noggrant, druvorna selekteras för hand, jäsning sker i små partier och lagras optimalt med stort tålamod.

Man räknas som en  "First Growths" enligt Tim Atkin's Sydafrika ranking.  


Hans som är uppvuxen i Stellenbosch lämnade Sydafrika på 60-talet för att studera på universitet i Japan. Där träffade han Midori och de bosatte sig i Tokyo där de stannade i 25 år och fick tre döttrar.


Drömmen fanns att återvända till Stellenbosch och 1989 köpte Hans och Midori gården ”Oude Nektar”, 240 hektar i Jonkershoek. Tillsammans med ena dottern och hennes man José lanserade de Stark-Condé Wines. Stark är efternamnet på Hans mamma som ursprungligen bosatte sig i regionen, vars kreativa ande förblir en inspiration än idag. Condé är en hyllning till Josés far, kuban som emigrerade till USA och vars hårda arbete och självförtroende är en vägledning för kommande generationer. José Conde är ansvarig i källaren och Rüdger van Wyk vinmakare.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du