Filtrera & anpassa

Viner från St Hallet

St Hallett ligger nära staden Tanunda, men egendomen tar sina druvor från olika delar i både Tanunda och Eden Valley. Egendomen bygger på en lång historia och en stark familjetradition som en av de första vingårdarna som bidragit till att göra ...

Läs mer om St Hallet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från St Hallet

St Hallett ligger nära staden Tanunda, men egendomen tar sina druvor från olika delar i både Tanunda och Eden Valley. Egendomen bygger på en lång historia och en stark familjetradition som en av de första vingårdarna som bidragit till att göra området känt. Det var här som familjen Lindner grundade vingården 1944. Som många av de andra firmorn ai regionen hade man under många år varit fokuserade på att producera viner av starkvinstyp. Under 70- och 80-talet upptäcktes att man kunde utnyttja Barossas fulla potential, och vinet började tillverkas i den stil vi känner idag. Den nuvarande direktören och chefsönologen Stuart Blackwell anlände till St Hallett för 30 år sedan. 1988 kunde han ta nya pressnings- och vinificeringsfaciliteter på gården i bruk, med de mest moderna tekniker tillgängliga. Men traditionen av det klassiska hantveket har inte glöms bort! 2003 utnämndes Stuart Blackwell som Barossa Winemaker of the Year. Idag har han, tillsammans med sin assistent, den unge önologen Toby Barlow en unik möjlighet att välja de rätta druvorna från mer än 200 olika lägen främst Shiraz men även Grenache, Touriga Nacional och Riesling. Vissa lägen med Shiraz är mellan 60 och 100 år gamla!
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du