Filtrera & anpassa

Vinerna från Siro Pacenti

Siro Pacenti är en känd vinproducent från Toscana i Italien. Denna prestigefyllda vinproducent ligger i kommunen Montalcino, där man producerar en av världens mest kända och uppskattade viner, Brunello di Montalcino.Siro Pacenti grundades på 1970- ...

Läs mer om Siro Pacenti

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Siro Pacenti

Siro Pacenti är en känd vinproducent från Toscana i Italien. Denna prestigefyllda vinproducent ligger i kommunen Montalcino, där man producerar en av världens mest kända och uppskattade viner, Brunello di Montalcino.

Siro Pacenti grundades på 1970-talet av Siro Pacenti, som sedan dess har dedikerat sitt liv åt att producera högkvalitativa viner som representerar regionen Montalcino på bästa sätt. Pacenti familjen driver fortfarande vingården idag, med hjälp av modern teknik och traditionella metoder.

Siro Pacenti strävar alltid efter att producera viner som uttrycker den typiska karaktären av Montalcino-området och dess terroir. Vinerna har en klassisk karaktär, med en stor känsla av terroir, friskhet och elegans. De producerar huvudsakligen Brunello di Montalcino men producerar även Rosso di Montalcino, som är en yngre version av Brunello.

Siro Pacenti är en producent som är uppmärksam på detaljer och kvalitet genom hela produktionsprocessen, från vingården till buteljering. Vingården är belägen på en höjd av ca 300 meter över havet och har en total yta av cirka 22 hektar, varav 16 hektar är planterade med druvor. Druvsorterna som används är Sangiovese Grosso, som är den primära druvan i Brunello di Montalcino och Rosso di Montalcino.

Siro Pacenti viner har blivit mycket uppskattade av vinexperter och vinälskare över hela världen. De har fått höga poäng och utmärkelser från olika källor, inklusive Wine Spectator och Robert Parker's Wine Advocate.

Siro Pacenti är en vinproducent som förkroppsligar kvalitet, tradition och passion för vinframställning. Med sin omsorgsfulla inställning och kärlek till Montalcino-området, är det inte förvånande att deras viner rankas bland de allra bästa från Toscana och Italien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du