Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Simonsig

Simonsig har producerat Cabernet Sauvignon sedan 1976 och nådde tidigt framgång när 1977an vann General Smuts Trophy efter att ha bedömts som bästa Cabernet Sauvignon-vinet i Sydafrika. Simonsig har återplanterats och utökat sin areal av Cabernet ...

Läs mer om Simonsig
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Simonsig

Simonsig har producerat Cabernet Sauvignon sedan 1976 och nådde tidigt framgång när 1977:an vann General Smuts Trophy efter att ha bedömts som bästa Cabernet Sauvignon-vinet i Sydafrika. Simonsig har återplanterats och utökat sin areal av Cabernet Sauvignon under det senaste decenniet och har nu mogna vingårdar planterade med de bästa klonerna som finns i Sydafrika. Dessa lågt avkastande vingårdar är planterade på djup röd väderbiten granit och skifferjordar med hög fuktighet. Detta minimerar behovet av bevattning och ger stor koncentration av smak. Denna Terroir i Stellenbosch har visat under många år vara det bästa området i SA att odla de finaste röda kvalitetsviner. Simonsig var år 1971 först med att göra mousserande vin i Sydafrika enligt traditionella metoden. Man var även först med att använda alla tre klassiska druvorna som används i Champagne då man år 1997 introducerade pinot meunier i sin cuvée.