Filtrera & anpassa

Viner producerade av Siduri Wines

Siduri Wines är en vinproducent baserad i Kalifornien, USA, som grundades 1994 av Adam och Dianna Lee. De är specialiserade på att producera små batcher av högkvalitativa viner från olika regioner i Kalifornien, inklusive Sonoma, Santa Barbara och ...

Läs mer om Siduri Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Siduri Wines

Siduri Wines är en vinproducent baserad i Kalifornien, USA, som grundades 1994 av Adam och Dianna Lee. De är specialiserade på att producera små batcher av högkvalitativa viner från olika regioner i Kalifornien, inklusive Sonoma, Santa Barbara och Oregon.

Namnet 'Siduri' kommer från en gudinna i det babyloniska eposet 'Gilgamesh', som var känd för att brygga vin och ge råd till hjältar. Adam Lee, som är vinmakare och ägare av Siduri Wines, är känd för sin dedikation till att skapa viner som är uttrycksfulla och visar terroiren där druvorna odlas.

Siduri Wines är specialiserade på att producera Pinot Noir, men de producerar också andra sorter som Chardonnay, Syrah och Cabernet Sauvignon. De arbetar med lokala odlare som har en passion för att producera högkvalitativa druvor och använder en kombination av traditionella och moderna vinmakningsmetoder för att skapa sina viner.

Siduri Wines har vunnit många utmärkelser för sina viner, inklusive höga poäng från kritiker som Robert Parker och Wine Spectator. Deras viner säljs i många av de finaste restaurangerna och vinbutikerna runt om i världen.

Sammanfattningsvis är Siduri Wines en vinproducent som är känd för sin höga kvalitet och dedikation till att skapa viner som uttrycker terroiren där druvorna odlas. Med sin specialisering på Pinot Noir och samarbeten med passionerade lokala odlare, fortsätter Siduri Wines att vara en av de mest respekterade vinproducenterna i Kalifornien och USA.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du