Filtrera & anpassa

Viner från Shelter Winery

Bakom den tyska firman Shelter Winery hittar vi Hans-Bert Espe och Silke Wolf, som båda har studerat oenologi på Geisenheims vinuniversitet och senare byttes teori mot praktiken på flera vingårdar runt om i världen. 2003 de hyrde den en övergiven ...

Läs mer om Shelter Winery
Dölj atlas

Mer om viner från Shelter Winery

Bakom den tyska firman Shelter Winery hittar vi Hans-Bert Espe och Silke Wolf, som båda har studerat oenologi på Geisenheims vinuniversitet och senare byttes teori mot praktiken på flera vingårdar runt om i världen. 2003 de hyrde den en övergiven ammunitionsbunker, som det kanadensiska flygvapnet hade byggt 1960. Här under ett tjockt lager av betong, jord och gräs, installerades moderna vinifieringsutrustningar och nya franska ekfat för deras första viner gjorda på Pinot Noir. 2006 var anläggningen var för liten och en vinmakarkollega erbjöd dem plats i hans nybyggda anläggning. Från början har deras filosofi varit att begränsa sig till Pinot Noir samt för att producera riktiga kvalitetsviner. För det behöver man bra vingårdar, friska druvor, samt massor av tid och förståelsen för fint hantverk.  Shelter Winery får sina druvor som uteslutande kommer från deras egna vingårdar i Kenzingen och Malterdingen mellan Lahr och Freiburg. Man utför en mycket kontrollerad odling (t.ex. Lyra-beskärning) för att uppnå en optimal mognad av druvorna och en minskning av uttaget att öka kvaliteten.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du