Filtrera & anpassa

Viner från Sesti

Sesti är en anmärkningsvärd vinproducent belägen i den södra delen av Toscana, Italien. Vingården ligger i byn Castelnuovo dellAbate och är en del av Montalcino-området, känt för sina högkvalitativa Brunello-viner. Sesti har varit verksam sedan 1991 ...

Läs mer om Sesti

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Sesti

Sesti är en anmärkningsvärd vinproducent belägen i den södra delen av Toscana, Italien. Vingården ligger i byn Castelnuovo dell'Abate och är en del av Montalcino-området, känt för sina högkvalitativa Brunello-viner. Sesti har varit verksam sedan 1991 och har sedan dess blivit en erkänd producent av toskanska viner.

Giancarlo Sesti, som är en av grundarna av vingården, var tidigare astronom och hans kunskaper om astronomi har tillämpats på vinodling och produktion. Vingården arbetar enligt en biodynamisk filosofi, vilket innebär att man odlar druvorna enligt månens cykler och använder naturliga metoder för att bekämpa skadedjur och sjukdomar.

Sestis sortiment inkluderar olika typer av viner, inklusive Brunello di Montalcino, Rosso di Montalcino, Toscana Rosso och en unik vin med namnet 'Phenomena'. Alla viner är gjorda av druvor som odlas på Sestis egna vingårdar och vinifieras enligt traditionella metoder. Brunello di Montalcino är vingårdens mest kända vin och anses vara ett av de finaste vinerna i Italien.

Sesti har fått flera utmärkelser och erkännanden från kritiker och vinälskare runt om i världen. Vingårdens strävan efter högsta kvalitet och respekt för naturen har gjort att Sesti är en ledande producent inom den biodynamiska vinodlingsrörelsen.

Besökare är välkomna att besöka Sesti för att prova vingårdens viner och lära sig mer om vingårdens filosofi och produktionsmetoder. Vingården erbjuder också möjligheter att bo på plats i en av deras pittoreska stugor och njuta av den vackra omgivningen i Toscana.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du