Filtrera & anpassa

Viner från Seresin

Filmproducenten Michael Seresin är mannen bakom detta företag. Michael har en stor kärlek till italienska viner har därför låtit uppföra en imponerande vinanläggning i toskansk stil. Brian Bricknell ansvarar för vinproduktionen - han är bland annat ...

Läs mer om Seresin
Dölj atlas

Mer om viner från Seresin

Filmproducenten Michael Seresin är mannen bakom detta företag. Michael har en stor kärlek till italienska viner har därför låtit uppföra en imponerande vinanläggning i toskansk stil. Brian Bricknell ansvarar för vinproduktionen - han är bland annat känd för sina bedrifter hos Viña Errazuriz i Chile och hos Mondavi i Kalifornien. Handavtrycket på etiketterna användes förr av aboriginerna för att tala om att ”det här har jag gjort och det är jag stolt över”. Marlborough är ett relativt nytt vindistrikt beläget på nya zeeländska sydöns nordspets. Här planterades de första vinrankorna så sent som 1979. Området är idealiskt för gröna druvsorter med sauvignon blanc, pinot gris och chardonnay samt den blå pinot noir.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du