Filtrera & anpassa

Viner från Selbach Oster

Selbach-familjen har dyrkat Riesling sedan 1661 och kommer från byn rzig. Oster-familjen, kommer från byn Zeltingen på den motsatta sidan av Mosel floden. I dag är det Johannes Selbach och hans fru Barbara som med stor passion leder vinhuset. Sedan ...

Läs mer om Selbach Oster

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Selbach Oster

Selbach-familjen har dyrkat Riesling sedan 1661 och kommer från byn Ürzig. Oster-familjen, kommer från byn Zeltingen på den motsatta sidan av Mosel floden. I dag är det Johannes Selbach och hans fru Barbara som med stor passion leder vinhuset. Sedan 1990 och fram till i dag placeret de sig i toppskiktet av producenter i Mosel.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du