Filtrera & anpassa

Viner från Sean Thackrey

Sean Thackrey är en av de viktigaste personerna när det gäller mat och vin i The Bay Area i Kalifornien och han har gjort vin sedan slutet av 1970-talet. Som så många andra i USAs vinvärld har han en bakgrund i konstvärlden som föreståndare för ett ...

Läs mer om Sean Thackrey

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Sean Thackrey

Sean Thackrey är en av de viktigaste personerna när det gäller mat och vin i The Bay Area i Kalifornien och han har gjort vin sedan slutet av 1970-talet. Som så många andra i USAs vinvärld har han en bakgrund i konstvärlden som föreståndare för ett galleri.

Men redan 1977 flyttade han till Bolinas och började experimentera med vin. Första kommersiella vinet släpptes 1981 - en merlot/cabernet-blend. Sedan dess har han experimenterat en mängd olika druvsorter som han hämtar från odlare i Napa Valley, Marin County och Mendocino.

Flaggskeppet är Orion - som sedan 1992 görs på druvor (mestadels syrah) från 2 hektar i vingården Rossi, St. Helena - och på druvor som planterades 1905. Alla hans viner har namn efter stjärnbilder, stjärnor och galaxer som Lyran, Cassiopeia och Andromeda. Och han har också för vana att låta druvorna till sina viner vila och börja jäsa utanför vinkällaren under stjärnorna. 

En specialitet är den årgångslösa Pleiades som görs på en mängd olika druvsorter som syrah, barbera, zinfandel, carignan, pinot noir, mourvèdre och grenache.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du