Filtrera & anpassa

Vinerna från Schloss Schönborn

Schloss Schönborn är en anrik vinproducent från Rheingau i Tyskland som har en lång och stolt tradition inom vinodling. De producerar högkvalitativa viner med en tydlig karaktär och identitet som är välkända både i Tyskland och internationellt. ...

Läs mer om Schloss Schönborn

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Schloss Schönborn

Schloss Schönborn är en anrik vinproducent från Rheingau i Tyskland som har en lång och stolt tradition inom vinodling. De producerar högkvalitativa viner med en tydlig karaktär och identitet som är välkända både i Tyskland och internationellt.

Historien om Schloss Schönborn går tillbaka till 1349 då slottet Schönborn byggdes. Under århundradena som följde utvecklades slottet och dess omgivningar till en av de mest betydelsefulla vingårdarna i Rheingau. Idag sträcker sig deras vingårdar över 50 hektar och består av några av de mest eftertraktade lägena i området, som exempelvis Hattenheimer Pfaffenberg och Erbacher Marcobrunn.

Schloss Schönborn är kända för att producera viner av högsta kvalitet och deras sortiment inkluderar både vita och röda viner. Deras mest kända druvsort är Riesling, men de odlar även andra druvsorter som Spätburgunder (Pinot Noir), Grauburgunder (Pinot Gris) och Chardonnay. Vinerna från Schloss Schönborn är kända för att ha en utmärkt balans mellan syra och sötma, samt en tydlig mineralitet som är typisk för Rheingau-området.

Schloss Schönborn är en familjeägd vinproducent som fortfarande lever efter de traditioner som har förts vidare från generation till generation. De är engagerade i att bevara och skydda sin miljö och arbetar enligt hållbara och ekologiska principer i sin vinodling. Genom att kombinera tradition och innovation har Schloss Schönborn skapat en unik identitet och positionerat sig som en av de mest framstående vinproducenterna i Tyskland.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du