Filtrera & anpassa

Viner producerade av Sassetti Livio Pertimali

Sassetti Livio Pertimali är en prestigefylld vinproducent från Toscana i Italien som är känd för sina utsökta och eleganta viner. Vingården grundades av Livio Sassetti på 1960-talet och har sedan dess varit en av de mest framstående producenterna i ...

Läs mer om Sassetti Livio Pertimali
Dölj atlas

Mer om viner från Sassetti Livio Pertimali

Sassetti Livio Pertimali är en prestigefylld vinproducent från Toscana i Italien som är känd för sina utsökta och eleganta viner. Vingården grundades av Livio Sassetti på 1960-talet och har sedan dess varit en av de mest framstående producenterna i regionen.

Pertimali ligger i Montalcino, som är känt för att producera några av de mest högkvalitativa brunellovinerna i världen. Vinodlingarna sträcker sig över 16 hektar och består av traditionella druvsorter som Sangiovese, Cabernet Sauvignon och Merlot.

Vingården har en stark tradition av att odla druvor enligt biodynamiska principer och alla vinerna från Pertimali är gjorda på ekologiskt odlade druvor. Producenten strävar efter att respektera miljön och att använda naturliga metoder för att producera högkvalitativa viner.

Brunello di Montalcino är vingårdens mest kända vin, men Pertimali producerar också andra kvalitetsviner som Rosso di Montalcino och La Querciolina. Alla vinerna från Pertimali är gjorda med en stor passion och med en stark tro på att vinet ska vara en uttrycksfull reflektion av platsen där druvorna odlas.

Sassetti Livio Pertimali är en vinproducent som har blivit hyllad för sina fantastiska viner och sin unika inställning till odling av druvor. Vingården har en rik historia och en stark tradition av att producera högkvalitativa viner som kommer att fortsätta att imponera på vinälskare runt om i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du