Filtrera & anpassa

Viner från Salvioni

Salvioni är en välkänd vinproducent från Toscana i Italien som är känd för att producera högkvalitativa viner. Vinhuset grundades av Giulio Salvioni och drivs idag av hans son, Francesco Salvioni, som har fortsatt familjetraditionen med att skapa ...

Läs mer om Salvioni

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Salvioni

Salvioni är en välkänd vinproducent från Toscana i Italien som är känd för att producera högkvalitativa viner. Vinhuset grundades av Giulio Salvioni och drivs idag av hans son, Francesco Salvioni, som har fortsatt familjetraditionen med att skapa exceptionella viner.

Salvioni producerar sina viner i Montalcino-området i Toscana, där man odlar druvsorten Sangiovese som är känd för att ge en intensiv och kraftfull smak. Salvioni är en av de mindre vinproducenterna i regionen, men deras fokus på kvalitet framför kvantitet har gjort att de har ett utmärkt rykte inom branschen.

Salvionis viner är kända för sin balanserade smak och eleganta karaktär. Vinerna har en kraftfull struktur och ett högt tannin-innehåll, vilket gör att de passar perfekt till mat med rika smaker som rött kött och vilt. Salvioni har ett stort fokus på hållbarhet och har implementerat flera miljövänliga metoder i sin produktion.

En av Salvionis mest kända viner är Brunello di Montalcino, som är en DOCG-klassad vin från Toscana. Vinet lagras i minst tre år innan det släpps på marknaden och är känt för sin elegans och komplexitet. Salvioni producerar också en mindre mängd av ett annat vin, Rosso di Montalcino, som är gjort på samma druvsort men lagras kortare tid.

Salvioni är en vinproducent som är känd för att skapa högkvalitativa viner med stor passion och omsorg. Deras viner är välbalanserade och eleganta, och deras fokus på hållbarhet gör att de är en producent att lita på för framtida generationer.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du