Filtrera & anpassa

Viner från Roederer Estate

Det var 1982 som Jean-Claude Rouzaud, femte generationen och ättling till grundaren och då vd för Champagne Louis Rogederer, valde att anlägg sin vingård i Anderson Valley. Rouzaud, som sökte en idealisk plats i Kalifornien och till slut fann han ...

Läs mer om Roederer Estate

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Roederer Estate

Det var 1982 som Jean-Claude Rouzaud, femte generationen och ättling till grundaren och då vd för Champagne Louis Rogederer, valde att anlägg sin vingård i Anderson Valley. Rouzaud, som sökte en idealisk plats i Kalifornien och till slut fann han platsen. Iden var att producera högsta kvalitet mousserande vin, måste man vara på en plats som ger dessa absolut nödvändiga odlingsförhållanden. Som mikroklimat, jordmån och säkerhetsställande politiska faktorer

Anderson Valley erbjuder svalt klimat och med väldränerade jordar som passar väl till Roederer vinframställning och dess vin stil som man vill ha. Här finner man bästa förhållande med varma dagar och svala nätter i närhet till havet ger upphov till en mild dygnscykel vilket gör att druvorna mognar långsamt på vinstockarna och utvecklas för att ge rätt druvkaraktär och stil.  

Roederer Estate winery bara använder Pinot Noir och Chardonnay druvor som odlas på utvalda växtplatserna vilket är nyckeln till att producera kvalitetsviner i Anderson Valley. Låga skördeutag och noggrann pressning av druvorna är också en viktig faktor i vinproduktionen. Man använder franska fat för att senare blanda till den cuveér som är traditionell stil i Familjen Roederer anda

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du