Filtrera & anpassa

Viner producerade av Reichgraf von Kesselstatt

Reichgraf von Kesselstatt är en anrik vinproducent från Mosel i Tyskland. Namnet på företaget kommer från dess grundare, greve Nikolaus von Kesselstatt, som grundade vinproducenten redan på 1300-talet. Under åren har företaget förvaltats av olika ...

Läs mer om Reichgraf von Kesselstatt

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Reichgraf von Kesselstatt

Reichgraf von Kesselstatt är en anrik vinproducent från Mosel i Tyskland. Namnet på företaget kommer från dess grundare, greve Nikolaus von Kesselstatt, som grundade vinproducenten redan på 1300-talet. Under åren har företaget förvaltats av olika ägare men sedan 1978 har det varit i händerna på familjen Günther Reh.

Vinproducenten Reichgraf von Kesselstatt är känd för att producera högkvalitativa viner från Moselregionen. Företaget arbetar enbart med druvor från de bästa vingårdarna och använder traditionella metoder för att producera sina viner. Företaget har också ett stort fokus på att arbeta hållbart och är certifierat som 'Fair'n Green', vilket innebär att de arbetar med socialt och ekologiskt hållbara metoder.

Reichgraf von Kesselstatt producerar olika sorters viner, inklusive Riesling, Pinot Noir och Chardonnay. Deras viner har mottagit flera utmärkelser och har blivit prisade för sin balanserade och eleganta smak. Företaget producerar också några av de mest eftertraktade viner i Mosel, inklusive Scharzhofberger och Josephshöfer.

Som en av de äldsta och mest respekterade vinproducenterna i Moselregionen fortsätter Reichgraf von Kesselstatt att producera viner av högsta kvalitet. Med deras fokus på traditionella metoder och hållbarhet, är de en förebild inom vinproduktion i Tyskland och runt om i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du