Filtrera & anpassa

Viner från Prager

Prager är en känd vinproducent från Cape South Coast i Sydafrika som har en rik historia och en passion för att skapa högkvalitativa viner. Vingården ligger i den vackra regionen Walker Bay, där det svala klimatet och de näringsrika jordarna ger ...

Läs mer om Prager

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Prager

Prager är en känd vinproducent från Cape South Coast i Sydafrika som har en rik historia och en passion för att skapa högkvalitativa viner. Vingården ligger i den vackra regionen Walker Bay, där det svala klimatet och de näringsrika jordarna ger utmärkta förutsättningar för vinodling.

Prager grundades av familjen Prager för över 20 år sedan och har sedan dess blivit en av de mest respekterade vinproducenterna i området. Med en stor samling av prisbelönta viner har Prager tagit sin plats som en av de ledande producenterna av Pinot Noir och Chardonnay i Sydafrika.

Pragers viner är kända för att vara välbalanserade och fulla av smak, samtidigt som de är lätta och eleganta. Deras Pinot Noir har en mjuk struktur och en kryddig smak med inslag av skogsbär och kaffe, medan deras Chardonnay är frisk och fruktig med inslag av citrus och vanilj.

Vingården använder sig av hållbara odlingsmetoder för att skydda miljön och säkerställa att deras viner är av högsta kvalitet. De använder sig också av traditionella vinmakningsmetoder för att skapa viner som återspeglar regionens terroir.

Prager är en familjeägd och drivs av en passion för vin och en önskan att skapa viner av högsta kvalitet. Med deras omsorgsfullt odlade vingårdar, hållbara metoder och dedikerade team av vinmakare, är Prager en av de mest spännande vinproducenterna i Sydafrika idag.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du