Filtrera & anpassa

Viner producerade av Powers Winery

Powers Winery är en ledande vinproducent från Washington State i USA. Sedan starten 1982 har de dedikerat sig till att skapa högkvalitativa viner med karaktär och personlighet.Vingården ligger i Columbia Valley i sydöstra Washington och är en av de ...

Läs mer om Powers Winery

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Powers Winery

Powers Winery är en ledande vinproducent från Washington State i USA. Sedan starten 1982 har de dedikerat sig till att skapa högkvalitativa viner med karaktär och personlighet.

Vingården ligger i Columbia Valley i sydöstra Washington och är en av de äldsta och mest respekterade i området. Med en total produktionskapacitet på 30 000 lådor per år, producerar Powers Winery en mängd olika viner, inklusive Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah och Chardonnay.

Företaget är känt för att använda traditionella vinmakningstekniker och för att endast använda de bästa druvorna från sina egna vingårdar och andra högkvalitativa odlare i området. De är också kända för sin innovativa och experimentella inställning till vinframställning.

Powers Winery är stolt över att vara en miljövänlig producent. De använder sig av solenergi för att driva sin anläggning och är engagerade i att minska sin koldioxidavtryck. De har också ett starkt engagemang för samhället och stöder olika välgörenhetsorganisationer och lokala evenemang.

Vingården har vunnit många priser och utmärkelser genom åren, inklusive utmärkelser från Wine Spectator, Wine Enthusiast och andra välrenommerade publikationer. Deras viner är kända för sin elegans, komplexitet och balans, och de har blivit populära bland vinälskare runt om i världen.

Powers Winery är en av de främsta vinproducenterna i Washington State och deras passion för vinframställning och hållbarhet har gjort dem till en förebild inom branschen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du