Filtrera & anpassa

Viner från Poggio San Polo

Poggio San Polo köptes av Veneto-veteranen Allegrini så sent som 2007. Allegrini är världsberömda för sina Amaroneviner och enskilda vingårdsviner som La Poja och La Grola från några av de bästa lägena i hela Veneto. I början av 2000-talet ville ...

Läs mer om Poggio San Polo

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Poggio San Polo

Poggio San Polo köptes av Veneto-veteranen Allegrini så sent som 2007. Allegrini är världsberömda för sina Amaroneviner och enskilda vingårdsviner som La Poja och La Grola från några av de bästa lägena i hela Veneto. I början av 2000-talet ville egendomen utvidga sin verksamhet och tittade helt naturligt på Toscana. 2001 köpte man Poggio al Tesore i Bolgheri där man bland annat gör hyllade Sondraia och cabernet franc-vinet Dedicato a Walter. 

Poggio San Polo bildades av två egendomar som ägdes av familjen Fertonani och som totalt består av 21 hektar söder om staden Montalcino i Toscana. Den största delen, 15 hektar, inkluderar runt 8-9 hektar med prima Brunello di Montalcinomark. Hela egendomen är nyrenoverad och har en toppmodern vinanläggning med naturliga air-conditioning och jäskar i cement. Prestigevinerna lagras på stora mediumrostade franska ekfat.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du