Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Poggio San Polo

Poggio San Polo köptes av Veneto-veteranen Allegrini så sent som 2007. Allegrini är världsberömda för sina Amaroneviner och enskilda vingårdsviner som La Poja och La Grola från några av de bästa lägena i hela Veneto. I början av 2000-talet ville ...

Läs mer om Poggio San Polo
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Poggio San Polo

Poggio San Polo köptes av Veneto-veteranen Allegrini så sent som 2007. Allegrini är världsberömda för sina Amaroneviner och enskilda vingårdsviner som La Poja och La Grola från några av de bästa lägena i hela Veneto. I början av 2000-talet ville egendomen utvidga sin verksamhet och tittade helt naturligt på Toscana. 2001 köpte man Poggio al Tesore i Bolgheri där man bland annat gör hyllade Sondraia och cabernet franc-vinet Dedicato a Walter. 

Poggio San Polo bildades av två egendomar som ägdes av familjen Fertonani och som totalt består av 21 hektar söder om staden Montalcino i Toscana. Den största delen, 15 hektar, inkluderar runt 8-9 hektar med prima Brunello di Montalcinomark. Hela egendomen är nyrenoverad och har en toppmodern vinanläggning med naturliga air-conditioning och jäskar i cement. Prestigevinerna lagras på stora mediumrostade franska ekfat.