Filtrera & anpassa

Viner producerade av Poggio Nibbiale

Poggio Nibbiale är en familjeägd vinproducent belägen i hjärtat av Toscana i Italien. Vingården ligger i kommunen San Gimignano och omges av en vacker och orörd landsbygd som är typisk för regionen.Historien om Poggio Nibbiale går tillbaka till 1700- ...

Läs mer om Poggio Nibbiale

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Poggio Nibbiale

Poggio Nibbiale är en familjeägd vinproducent belägen i hjärtat av Toscana i Italien. Vingården ligger i kommunen San Gimignano och omges av en vacker och orörd landsbygd som är typisk för regionen.

Historien om Poggio Nibbiale går tillbaka till 1700-talet, men det var inte förrän på 1980-talet som familjen bestämde sig för att satsa på att producera kvalitetsviner på heltid. Sedan dess har de arbetat hårt för att kombinera traditionella metoder med modern teknologi för att skapa en portfölj av eleganta och smakfulla viner.

Poggio Nibbiales viner är alla gjorda av druvor som odlas på vingårdarna som omger gården, och de har alla DOCG-certifiering, vilket är den högsta kvalitetsstämpeln som kan tilldelas en italiensk vinprodukt. Bland de mest kända vinerna från Poggio Nibbiale finns Chianti, Vernaccia di San Gimignano och Rosso di Toscana.

Förutom vinproduktionen har Poggio Nibbiale också ett vackert Bed and Breakfast som erbjuder boende för besökare som vill uppleva den toskanska landsbygden på nära håll. Här kan besökare njuta av fantastiska vyer över omgivningarna, utforska vingårdarna och delta i vinprovningar och andra aktiviteter som anordnas av vingården.

Poggio Nibbiale är en av de mest respekterade vinproducenterna i Toscana, och deras viner är uppskattade både i Italien och utomlands. Med sin kombination av tradition och innovation fortsätter Poggio Nibbiale att producera viner av högsta kvalitet och att vara en av de mest eftertraktade vinproducenterna i regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du