Filtrera & anpassa

Viner från Poggio Argentiera

Poggio Argentiera är en vinproducent som ligger i Toscana, en region i Italien som är känd för sina viner av hög kvalitet. Företaget grundades år 1997 av Piero och Lucia Bargagli, som är passionerade vinodlare som ville skapa exceptionella viner som ...

Läs mer om Poggio Argentiera

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Poggio Argentiera

Poggio Argentiera är en vinproducent som ligger i Toscana, en region i Italien som är känd för sina viner av hög kvalitet. Företaget grundades år 1997 av Piero och Lucia Bargagli, som är passionerade vinodlare som ville skapa exceptionella viner som uttrycker terroiren och kulturen i Toscana.

Poggio Argentiera har ca 50 hektar med vinodlingar som ligger i Maremma, ett område som har varit känt för sitt vin sedan romartiden. Vinrankorna odlas på höjder mellan 100 och 400 meter över havet och är utsatta för en mild klimat som gynnar druvornas utveckling. Företaget använder sig av hållbara och ekologiska odlingsmetoder och de arbetar ständigt för att minska sin miljöpåverkan.

Poggio Argentiera producerar flera olika sorters viner, inklusive röda, vita och mousserande viner. Deras viner är kända för sin komplexitet, balans och elegans och har vunnit flera priser och utmärkelser från kända vinexperter runt om i världen. Företaget har också ett starkt fokus på att skapa viner som uttrycker terroiren och kulturen i Toscana, och de använder sig av druvor som är typiska för regionen, såsom Sangiovese och Vermentino.

Poggio Argentiera är en vinproducent som är passionerad om sin verksamhet och som strävar efter att skapa exceptionella viner av hög kvalitet. Genom att använda sig av hållbara odlingsmetoder och fokusera på terroir och kultur, skapar de viner som är unika för Toscana och som representerar regionen på ett fantastiskt sätt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du