Filtrera & anpassa

Vinerna från Poggio Al Tesoro

Poggio Al Tesoro är en prestigefylld vinproducent belägen i Toscana, Italien. Vingården grundades år 2002 och är känd för att producera högkvalitativa viner med en unik karaktär som uttrycker den toskanska regionens terroir på ett fantastiskt sätt. ...

Läs mer om Poggio Al Tesoro

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Poggio Al Tesoro

Poggio Al Tesoro är en prestigefylld vinproducent belägen i Toscana, Italien. Vingården grundades år 2002 och är känd för att producera högkvalitativa viner med en unik karaktär som uttrycker den toskanska regionens terroir på ett fantastiskt sätt.

Poggio Al Tesoro har en yta på cirka 70 hektar och är belägen i den lilla byn Bolgheri, i hjärtat av Toscana. Här odlar de druvsorter som Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Syrah och Vermentino. De har även planterat andra inhemska druvsorter som Sangiovese och Viognier för att producera mer specifika viner.

Företagets filosofi är att producera viner med karaktär och elegans, som är en reflektion av områdets terroir och traditionella metoder. Vinerna är tillverkade enligt hållbara metoder och med stor respekt för miljön.

Poggio Al Tesoro producerar flera viner av hög kvalitet, bland annat det kända vinet 'Sondraia', en blend av Cabernet Sauvignon, Merlot och Cabernet Franc, som rankas som en av de bästa vinerna från området. De producerar också ett antal andra röda och vita viner som uttrycker det toskanska terroiret på ett fantastiskt sätt.

Sammanfattningsvis är Poggio Al Tesoro en vinproducent som står för högkvalitativa viner och traditionella metoder med stor respekt för miljön. Deras viner är en perfekt reflektion av det toskanska områdets unika karaktär och terroir.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du