Filtrera & anpassa

Viner producerade av Poderina

Poderina är en vinproducent belägen i hjärtat av Toscana, Italien. Företaget är specialiserat på att producera högkvalitativa viner med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer.Poderinas vinodlingar täcker mer än 30 hektar mark i det vackra ...

Läs mer om Poderina

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Poderina

Poderina är en vinproducent belägen i hjärtat av Toscana, Italien. Företaget är specialiserat på att producera högkvalitativa viner med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Poderinas vinodlingar täcker mer än 30 hektar mark i det vackra landskapet runt Montalcino, en stad som är berömd för sin Brunello di Montalcino-vinproduktion. Poderina följer strikta regler för vinframställning som är unika för området, inklusive att endast använda Sangiovese-druvor, som är en av de mest välkända druvsorterna i Toscana.

Poderinas passion för vinframställning har varit en del av företagets historia i över 50 år. Företaget grundades på 1960-talet och har sedan dess vuxit till en av de mest ansedda vinproducenterna i Toscana. Deras erfarenhet och hängivenhet till konsten att göra vin är tydlig i varje flaska som produceras.

Företaget använder en kombination av traditionella metoder och modern teknik för att skapa viner som är balanserade och har komplexa smaker. Varje steg i vinframställningsprocessen, från skörd till buteljering, är noga övervakat för att säkerställa att varje flaska är av högsta kvalitet.

Poderinas viner har vunnit flera priser och utmärkelser, inklusive utmärkelser från Wine Spectator och Decanter. Deras Brunello di Montalcino-vin rankas högt bland kritiker och vinälskare över hela världen, och företaget är stolta över att fortsätta att producera viner av högsta kvalitet.

Sammanfattningsvis är Poderina en av de mest välrenommerade vinproducenterna i Toscana. Med en passion för vinframställning och en dedikation till att skapa högkvalitativa viner som speglar områdets unika karaktär, är det inte svårt att förstå varför Poderina har blivit en favorit bland vinälskare världen över.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du