Filtrera & anpassa

Viner från Poderi Boscarelli

Poderi Boscarelli är en vinproducent som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. De är specialiserade på att producera högkvalitativa viner som representerar den toskanska vintraditionen på ett autentiskt sätt.Boscarellis vingårdar täcker en yta på ...

Läs mer om Poderi Boscarelli

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Poderi Boscarelli

Poderi Boscarelli är en vinproducent som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. De är specialiserade på att producera högkvalitativa viner som representerar den toskanska vintraditionen på ett autentiskt sätt.

Boscarellis vingårdar täcker en yta på cirka 14 hektar och ligger i den vackra kullen i byn Montepulciano. Här odlar de huvudsakligen de lokala druvsorterna Sangiovese och Prugnolo Gentile, som ger vinerna sin karakteristiska smak och karaktär. Boscarelli är också kända för att använda traditionella metoder för att skapa sina viner, inklusive långsamt jäsning och lagring på ekfat för att ge vinerna en mjuk och fyllig smak.

En av deras mest kända viner är 'Nobile di Montepulciano', som är ett rött vin gjort på 100% Sangiovese-druvor. Detta vin är en av de mest eftertraktade vinerna från Toscana och är känd för sin komplexa smak med toner av mörka frukter och kryddor. Boscarelli producerar också andra viner som 'Prugnolo Rosso' och 'Cervognano'.

Boscarellis historia går tillbaka till 1962 då grundaren Egidio Corradi förvärvade den första vingården. Idag drivs företaget av hans dotter och son, som fortsätter att arbeta med samma passion och engagemang för att producera högkvalitativa viner som representerar den toskanska vintraditionen på bästa sätt.

Poderi Boscarelli är en av de ledande vinproducenterna i Toscana och har blivit erkända över hela världen för sin höga kvalitet och autentiska smaker. Om du vill uppleva den toskanska vintraditionen på bästa sätt, så är Boscarellis viner definitivt värda att prova.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du