Filtrera & anpassa

Viner från Podere San Biagio

Podere San Biagio började som en samling människor som på 80-talet hade en ambition om att återinföra odling av forntida spannmål i Italien. Först och främst den speltkorn - som sedan tidernas början odlats med hjälp av ett organiskt, naturligt och ...

Läs mer om Podere San Biagio

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner
Dölj atlas

Mer om viner från Podere San Biagio

Podere San Biagio började som en samling människor som på 80-talet hade en ambition om att återinföra odling av forntida spannmål i Italien. Först och främst den speltkorn - som sedan tidernas början odlats med hjälp av ett organiskt, naturligt och hållbart jordbruk. Olika projekt och samarbeten gjorde att man började diversifiera grödorna och skörda gamla korn som Saragolla, ett durumvete, och Solina och Rosciola, mjuka vete, typiska för bergsområden. Nästa steg var förverkligandet av en liten kvarn för att kontrollera hela försörjningskedjan. Den första vingården och en olivlund kom bara några år senare.


1995 invigdes en semestergård och runt den en serie parallella jordbruksaktiviteter, såsom produktion av olivolja och vin avsett för gården. Vid den tiden hade man ingen riktig vinkällare utan var vad man kallar för "garagevinstillverkare.


Nuförtiden har vin blivit Podere San Biagio’s huvudaktivitet med 5 hektar vinodlingar. Naturliga vinificeringstekniker används och en vinkällare som väl uppfyller dagens behov har byggts. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du