Filtrera & anpassa

Viner från Podere Martoccia

Familjen Brunellis gården ligger mitt ibland Montalcino-kullarna. Det ägs av Mauro Brunelli och Anna Savini, båda med anor från jordbruksfamiljer som alltid har bott i Montalcino. Precis som för så många andra på 1960-talet under en svår tid för ...

Läs mer om Podere Martoccia

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Podere Martoccia

Familjen Brunellis gården ligger mitt ibland Montalcino-kullarna. Det ägs av Mauro Brunelli och Anna Savini, båda med anor från jordbruksfamiljer som alltid har bott i Montalcino. Precis som för så många andra på 1960-talet under en svår tid för jordbrukssektorn, lämnade Brunelli-familjen sitt hem- och jordbruksliv för staden. 1964 återvände familjen till gården och börja planera hur de med endast 3 hektar mark skulle kunna producera vin. Mauro och Annas enda son Luca bestämde sig för att ägna sig åt familjeföretaget efter avslutade studier. Som ett resultat började familjen producera vin. 1998 köpte de mer mark och planterade 3 hektar vingård till. Brunelli-gården omfattar för närvarande idag 20 hektar mark, varav 8 vingårdar. 6 av dem är D.O.C.G. Brunello di Montalcino klassificerade vingårdar. Övriga 4 Ha är en del av fastigheten i Montecucco-området vara 3 Ha som vingård.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du