Filtrera & anpassa

Viner från Podere Giodo

Carlo Ferrini är en av Italiens mest kända vinproducenter. Han har arbetat från Piemonte till Sicilien, inklusive producenter som Barone Ricasoli, Fonterutoli, Brancaia, och Talenti, men föddes i florens och därför hör hans hjärta hemma i Toscana ...

Läs mer om Podere Giodo

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Podere Giodo

Carlo Ferrini är en av Italiens mest kända vinproducenter. Han har arbetat från Piemonte till Sicilien, inklusive producenter som Barone Ricasoli, Fonterutoli, Brancaia, och Talenti, men föddes i florens och därför hör hans hjärta hemma i Toscana. Giodo (en sammandragning av hans föräldrars namn, Giovanna och Donatello) är ett personligt projekt som Carlo startade i Montalcino år 2000. Efter år av forskning fann han det han anser vara den perfekta platsen, mellan Sant'Angelo i Colle och Sant'Antimo, och hade kapitalet till att sammanställa sin egen egendom på hela 6 hektar - en ganska stor egendom med Brunellos mått.Innan han blev konsult var han teknisk chef för Chianti Classico Consorzio där han ledde Chianti Classico 2000-projektet: Ett 16-årigt system som syftade till att uppgradera Chianti Classico-zonens Sangiovese-vingårdar med bättre klonmaterial genom att plantera om befintliga och historiskt lågavkastande vingårdar med mycket högre densitet. När det var dags att plantera sin egen egendom valde Carlo ut sina favoritkloner från forskningsprojektet - alla sorter som producerar lösa kluster med mycket små bär - ingen av dem fanns på marknaden före detta.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du