Filtrera & anpassa

Viner från Planeta

Familjen Planeta har bedrivit vinproduktion i 17 generationer och är en av Siciliens mest meriterade producenter. 1985 började de med vintillverkning på allvar och under mitten av 1990-talet gjorde de enorma investeringar i nya vingårdar och ...

Läs mer om Planeta

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Planeta

Familjen Planeta har bedrivit vinproduktion i 17 generationer och är en av Siciliens mest meriterade producenter. 1985 började de med vintillverkning på allvar och under mitten av 1990-talet gjorde de enorma investeringar i nya vingårdar och anläggningar. Deras vingårdar och fem vinerier finns idag över hela Siciliens olika marker: Ulmo i sydväst, Vittoria och Noto längst ned i sydöst, Etnas lavatäckta sluttningar längre norrut samt nordligaste Capo Milazzo. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du