Filtrera & anpassa

Viner från Pierre Moncuit

Nicole Moncuit driver denna välrenommerade domän. De äger 19 hektar i Le Mesnil inklusive en andel i Les Chétillon med gamla stockar. Moncuit nämns ofta i samma andetag som storheter som Selosse, Diebolt Vallois och Pierre Peters. Moncuits viner var ...

Läs mer om Pierre Moncuit
Dölj atlas

Mer om viner från Pierre Moncuit

Nicole Moncuit driver denna välrenommerade domän. De äger 19 hektar i Le Mesnil inklusive en andel i Les Chétillon med gamla stockar. Moncuit nämns ofta i samma andetag som storheter som Selosse, Diebolt Vallois och Pierre Peters. Moncuits viner var tidigare lite märkliga. Som unga var de knutna och skarpa som få, för att plötsligt anta mycket udda mognadstoner. Doften blev parfymerad och smaken fick en lustig ton av lingon, något man inte direkt förväntar sig från Le Mesnil. Att druvorna är fantastiska råder det inget tvivel om vilket bevisats genom ett jättelyft kvalitetsmässigt under 1990-talet. Standardchampagnen är numera jätteläcker och i och med 96:ans inträde på marknaden är de med och leker bland de stora grabbarna. 2005:an är en riktig fruktbomb som förför. Moncuit närmar sig fyra stjärnor med stormsteg.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du