Filtrera & anpassa

Viner från Pierre Meurgey

Pierre Meurgey är den fjärde generationen av en passionerad vinfamilj från Bourgogne. Han har gjort vin under eget namn sedan 1990, samtidigt som han hjälpt till på Clos de la Chapelle i Volnay. Från 2013 har han startat en ny produktion av vita ...

Läs mer om Pierre Meurgey
Dölj atlas

Mer om viner från Pierre Meurgey

Pierre Meurgey är den fjärde generationen av en passionerad vinfamilj från Bourgogne. Han har gjort vin under eget namn sedan 1990, samtidigt som han hjälpt till på Clos de la Chapelle i Volnay. Från 2013 har han startat en ny produktion av vita viner under namnet Meurgey-Croses i Mâconnais, där hans mamma föddes och deras familjehem ligger. Hennes flicknamn var "Croses".Dessa viner återspeglar betydelsen av terroir, vilket han försöker uttrycka i alla sina viner. Druvorna kommer från familjens grannar, som de känt i decennier, men alltid från endast en vinodlare per vingård. appellation han producerar. Detta säkerställer att han kan kontrollera tidpunkten för skörden och transporten till den moderna vingården i Mâcon. De röda vinerna han gör under namnet Pierre Meurgey kommer från Pommard, Vosne-Romanée och Côte de Nuits-Villages. Dessa vinifieras med respekt för varje terroir i hans källare under Château de Bligny-les-Beaune.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du