Filtrera & anpassa

Viner från Philippe et Vincent Lecheneaut

De sympatiska bröderna Philippe och Vincent Lecheneaut har drivit denna exemplariska domän i Nuits-Saint-Georges sedan deras far Fernand Lecheneaut dog 1986. De äger några utmärkta fält i sin hemstad, men de har också vingårdar i Vosne-Romanée samt i ...

Läs mer om Philippe et Vincent Lecheneaut

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Philippe et Vincent Lecheneaut

De sympatiska bröderna Philippe och Vincent Lecheneaut har drivit denna exemplariska domän i Nuits-Saint-Georges sedan deras far Fernand Lecheneaut dog 1986. De äger några utmärkta fält i sin hemstad, men de har också vingårdar i Vosne-Romanée samt i Chambolle-Musigny och Morey-Saint-Denis plus Gevrey- Chambertin.. Vinerna odlas ekologiskt, lagras på fat, både från nya och gamla vinstockar - de yngsta som är planterade 1977. Philippe et Vincent Lecheneaut gör mörka och kraftfulla viner, med en stor doft och härligt djup i smaken.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du