Filtrera & anpassa

Viner från Philip Togni

Philp Togni tillhör de främsta vinmakarna i Kalifornien. Han är en mycket trevlig och korrekt herre, kanske beror det på att han har en svensk fru, Birgitta. Philip är utbildad i Bordeaux och på 1950-talet flyttade han till USA. Där jobbade han som ...

Läs mer om Philip Togni
Dölj atlas

Mer om viner från Philip Togni

Philp Togni tillhör de främsta vinmakarna i Kalifornien. Han är en mycket trevlig och korrekt herre, kanske beror det på att han har en svensk fru, Birgitta. Philip är utbildad i Bordeaux och på 1950-talet flyttade han till USA. Där jobbade han som vinmakare för andra firmor och 1975 startade han sin egen produktion. Hans viner är, som han själv uttrycker det, som i Bordeaux för länge sedan. Det bästa av två världar skulle man kunna säga: varm, mogen frukt från Kalifornien med finess och elegans från Bordeaux!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du