Filtrera & anpassa

Viner från Pedroncelli WInery

John Pedroncelli var pionjär i Sonoma i Kalifornien och han tillhörde den där generationen som var med och gav amerikanskt vin en pånyttfödelse efter förbudstiden. 1927 när John var två år lånade hans pappa - den italienske immigranten Giovanni ...

Läs mer om Pedroncelli WInery

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pedroncelli WInery

John Pedroncelli var pionjär i Sonoma i Kalifornien och han tillhörde den där generationen som var med och gav amerikanskt vin en pånyttfödelse efter förbudstiden. 1927 när John var två år lånade hans pappa - den italienske immigranten Giovanni Pedroncelli - 11 000 dollar för att köpa en nergången fastighet i Geyserville Sonoma. Från början sålde man det mest i bulk men sakta men säkert i och med att John allt mer tog del i driften av egendomen så började man buteljera sina egna viner. 1949 kom det första zinfandelvinet under egen etikett och därefter var siktet inställt på kvalitet istället för kvantitet. 

Och milstolparna blev många. Bland annat blev man först med att använda Sonoma County på etiketterna 1954. 1963 köpte John och hans bror Jim egendomen men John Pedroncelli var aktiv fram till sin död i januari 2015. I dag drivs egendomen av tredje och fjärde generationen i familjen. Fortfarande har man kvar en liten mängd 100-åriga stockar från den ursprungliga zinfandelvingården som Johns far köpte. Dessutom gör man viner på cabernet, merlot, sangiovese, petite sirah, pinot noir, sauvignon blanc, chardonnay och man har dessutom lite drygt en och en halv hektar med portvinsdruvorna tinta madeira, tinta cao, touriga nacional och souzao.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du