Filtrera & anpassa

Viner från Pax

En av mina vänner i Sydafrika är Richard Hilton. Under mina senaste resor dit har jag använt mig av honom som mycket populär tourguide. Richard har bott i Stellenbosch i tretton år och arbetat för en rad olika vinhus. 2004 lanserade han detta vin för ...

Läs mer om Pax

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pax

En av mina vänner i Sydafrika är Richard Hilton. Under mina senaste resor dit har jag använt mig av honom som mycket populär tourguide. Richard har bott i Stellenbosch i tretton år och arbetat för en rad olika vinhus. 2004 lanserade han detta vin för första gången. Produktionen är liten med endast 6000 buteljer årligen av en mycket välgjord Shiraz. Som konsult under vinifieringen använder han sig av André van Rensburg från vingården Vergelegen.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du