Filtrera & anpassa

Viner från Paul Thomas

Med en mängd utmärkelser för sina viner, producerar Michel Thomas några av Sancerre finaste viner. Det lilla familjeägda egendomen ligger i kommunen Sury en Vaux, nordväst om staden Sancerre. Dess sluttande, kritarika vingårdar har en perfekt ...

Läs mer om Paul Thomas

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Paul Thomas

Med en mängd utmärkelser för sina viner, producerar Michel Thomas några av Sancerre finaste viner. Det lilla familjeägda egendomen ligger i kommunen Sury en Vaux, nordväst om staden Sancerre. Dess sluttande, kritarika vingårdar har en perfekt exponering till solen, och detta tillsammans  med familjens noggranna hantering säkerställer viner med stor intensitet..

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du