Filtrera & anpassa

Viner från Pasqua Vigneti e Cantine SPA

Familj, tradition och respekt för miljön är värderingar som Pasqua har värnat om ända sedan starten 1925. De fyra bröderna Nicola, Riccardo, Natale och Umberto Pasuqa bestämde sig då för att realisera sin dröm Pasqua Vigneti e Cantie, ett vineri som ...

Läs mer om Pasqua Vigneti e Cantine SPA

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pasqua Vigneti e Cantine SPA

Familj, tradition och respekt för miljön är värderingar som Pasqua har värnat om ända sedan starten 1925. De fyra bröderna Nicola, Riccardo, Natale och Umberto Pasuqa bestämde sig då för att realisera sin dröm "Pasqua Vigneti e Cantie", ett vineri som producerade viner från Veneto. På 60-talet tog andra generationen över genom bröderna Carlo, Giorgio och Umberto. Under detta årtionde tog vineriets export till resten av Europa fart på allvar. 90 år senare är Pasqua en av Italiens största privatägda vinproducenter. Idag drivs arbetet vidare av den tredje generationen i familjen Pasqua. Carlotta och Cecilia är döttrar till Carlo och ansvariga för externa relationer. Giovanni som är barnbarn till Natale är vinmakare och Riccardo, som är son till Umberto, är ansvarig för den amerikanska marknaden. Verksamheten har fortfarande sitt säte i Venetoregionen men man har även köpt till vingårdar i Apulien och Sicilien. Passionen att framställa vin är något som genomsyrat företaget ända sedan starten och fortfarande gör. Något som bland annat återspeglas i familjens sätt att måna om omsogsfulla produktionsmetoder i sina vingårdar.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du