Filtrera & anpassa

Viner från Pares Balta

Pares Balta är familjeägt och har anor ända tillbaka till 1790. Sedan 2004 är gården certifierad som ekologisk. Här produceras alla typer av vin, från mousserande via vita, rose och röda till läckert söta. Vinerna håller en jämnt hög nivå som ...

Läs mer om Pares Balta

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pares Balta

Pares Balta är familjeägt och har anor ända tillbaka till 1790. Sedan 2004 är gården certifierad som ekologisk. Här produceras alla typer av vin, från mousserande via vita, rose och röda till läckert söta. Vinerna håller en jämnt hög nivå som belönats med höga betyg av intrenationell press.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du