Filtrera & anpassa

Viner från Pago de Tharsys

Pago de Tharsys ligger i Utiel Requena i södra Spanien. Vid den höga Requena platån, som ligger 650 meter över havet äger företaget 12 hektar vingårdar, som levererar riktigt bra druvor. De har valt att plantera fälten med Merlot, Cabernet Franc ...

Läs mer om Pago de Tharsys

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pago de Tharsys

Pago de Tharsys ligger i Utiel Requena i södra Spanien. Vid den höga Requena platån, som ligger 650 meter över havet äger företaget 12 hektar vingårdar, som levererar riktigt bra druvor. De har valt att plantera fälten med Merlot, Cabernet Franc, Albarino och Tempranillo. Ambitionen med Pago de Tharsys är att producera viner med stor druvkaraktär. Vineriet ligger mitt i vingården, vilket bidrar till att minska transporttiden av druvorna. Tharsys väljer att producera viner med ett minimum av inflytande i källaren, och man lagrar viner i en kombination av franska och amerikanska ekfat. Pago är en spansk klassificering som ges till de enskilda vingårdar, i motsats till den normala DO som gäller för alla områden. Pago´s vingårdar har en unik terroir och skiljer sig väsentligt från områdets normala nivå.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du