Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från P. Lancelot Royer

Domaine Lancelot Royer är en liten producent som grundades 1960 och består av fem hektar vingårdar, samtliga belägna i Cte des Blancs. Här är den dominerande druvan chardonnay och huset producerar endast Blanc de Blancs - det vill säga champagne på ...

Läs mer om P. Lancelot Royer
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från P. Lancelot Royer

Domaine Lancelot Royer är en liten producent som grundades 1960 och består av fem hektar vingårdar, samtliga belägna i Côte des Blancs. Här är den dominerande druvan chardonnay och huset producerar endast Blanc de Blancs - det vill säga champagne på "vita" druvor. Domaine Lancelot Royer är ett ultra-konservativt champagnehus, eftersom allt arbete i vingården och källaren i utförs för hand.