Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Olivier Rivière

Olivier Rivre är en fransman som flyttade till Spanien för att uppnå sin dröm att göra småskaliga och högklassiga viner. Han farmar sina gårdar efter biodynamiska principer ej certifierad som han lärt sig hos Domaine Leroy i Bourgogne. Appellationen ...

Läs mer om Olivier Rivière
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Olivier Rivière

Olivier Rivère är en fransman som flyttade till Spanien för att uppnå sin dröm att göra småskaliga och högklassiga viner. Han farmar sina gårdar efter biodynamiska principer (ej certifierad) som han lärt sig hos Domaine Leroy i Bourgogne. Appellationen Arlanza är en av Spaniens yngsta - den fick sin D.O-status så sent som 2007. Arlanza ligger i Castilla y Lion och har en vintradition som sträcker sig bak till 600-talet. Regionen var i princip bortglömd på 1900-talets senare hälft efter massflykt från landsbygden in till städerna, men uppgraderingen till D.O. har lett till en renässans i området.