Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Nin-Ortiz

Fram till nu har inte många hört talas om Ester Nin, men denna unga oenolog med rötter i Penedés , som blev etablerad för några år sedan i staden Porrera Priorat, är den person som Daphne Glorian har anförtrotts att ta hand om hennes uppskattad högt ...

Läs mer om Nin-Ortiz
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Nin-Ortiz

Fram till nu har inte många hört talas om Ester Nin, men denna unga oenolog med rötter i Penedés , som blev etablerad för några år sedan i staden Porrera (Priorat), är den person som Daphne Glorian har anförtrotts att ta hand om hennes uppskattad högt vingårdar på Clos Erasmus sedan 2004. Ester Nin är också vinmakare, tillsammans med Enric Soler, som producerar en av de bästa Xarel-lo-vinerna i Penedes, Nun Vinya dels Taus (Cal Raspallet) och fungerar som en konsult till en annan Priorat-vineri, Terra de Verema. Nu återvänder hon till sitt eget familjeföretag. Ester Nin och Carles Ortiz har för närvarande två viner på marknaden, Nit de Nin (hennes första årgång var 2004) och Planetes de Nin (från år 2008). De båda behandlar sitt arbete på vingårdarna med beundransvärd professionalism och engagemang, som visar fullständig respekt för miljön, enligt ekologiska jordbruksmetoder och efter biodynamiska riktlinjer. De är övertygade om att detta är det enda sättet att göra det möjligt för vinstockarna att ge dess genuint äkta uttryck. Du behöver bara att prova ett av sina viner för att bli övertygad.