Filtrera & anpassa

Viner från Nicolas Maillet

Detta är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vinhuset har marker runt Verze i södra Bourgogne. Nicolas Maillet är en mycket liten producent som många i Bourgogne iallt har han 6 hektar vinmark. Här är det alltså verkligen fokus på hantverket ...

Läs mer om Nicolas Maillet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Nicolas Maillet

Detta är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vinhuset har marker runt Verze i södra Bourgogne. Nicolas Maillet är en mycket liten producent (som många i Bourgogne) i allt har han 6 hektar vinmark. Här är det alltså verkligen fokus på hantverket. Rankorna är 50 år gamla i genomsnitt och man odlar ekologiskt sedan många år tillbaka. 
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du