Filtrera & anpassa

Viner från Nicolas Catena

Nicols Catena, född 1948, är en känd vinpersonlighet från Argentina som kanske är den som gjort mest för att sprida Argentinska kvalitetsviner i världen. Hans farfar kom från Italien och emigrerade till Argentina och Mendoza i slutet av 1800-talet. ...

Läs mer om Nicolas Catena
Dölj atlas

Mer om viner från Nicolas Catena

Nicolás Catena, född 1948, är en känd vinpersonlighet från Argentina som kanske är den som gjort mest för att sprida Argentinska kvalitetsviner i världen. Hans farfar kom från Italien och emigrerade till Argentina och Mendoza i slutet av 1800-talet. Ett av Catenas mest kända tilltag var att plantera vinrankor på nästan 1 440 meters höjd i Valle del Uco, något som visade sig mycket lyckat. Han har också experimenterat mycket med olika mikroklimat, vindruvor och druvkloner. Catena Zapata är den enda Argentinska vingård som är med på Robert Parker's lista: The World's Greatest Wine Estates. År 2009 utsågs Nicolás Catena till Man of the Year av tidningen Decanter, ett av världens mest prestigefulla vinmagasin. År 2000 inleddes ett samarbete med Chateau Lafite Rothschild. Vingården kom att kallas Bodegas Caro och tanken var att kombinera de franska och argentinska kulturerna genom att göra en blend av druvorna som respektive land är kända för: Cabernet Sauvignon (ca 70%) och Malbec (ca 30%). Detta vin kallas kort och gott Caro och första årgången som släpptes var 2002. Senare har även vinet Amancaya tillkommit som har en högre andel Malbec.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du