Filtrera & anpassa

Viner från Roger Neveu

Egendomen Roger Neveu har rötter ända tillbaka till 1200-talet och den ägs fortfarande av familjen Neveu. De senaste 30 åren har Domänen genomgått en rejäl modernisering och i dag samsas tradition med moderna metoder i viner som är väldigt ...

Läs mer om Roger Neveu

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Roger Neveu

Egendomen Roger Neveu har rötter ända tillbaka till 1200-talet och den ägs fortfarande av familjen Neveu. De senaste 30 åren har Domänen genomgått en rejäl modernisering och i dag samsas tradition med moderna metoder i viner som är väldigt ursprungstypiska för området. All jäsning sker på rostfria ståltankar och man gör två vita (sauvignon blanc) och tre röda viner (pinot noir) samt en rosé (också den på pinot noir). 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du