Filtrera & anpassa

Viner från Nepenthe

Nepenthe är en vinproducent belägen i Adelaide Hills, South Australia, som har gjort sig ett namn för sina högkvalitativa viner. Företaget grundades år 1994 av två brittiska par som flyttade till Adelaide Hills och såg potentialen i att producera vin ...

Läs mer om Nepenthe

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Nepenthe

Nepenthe är en vinproducent belägen i Adelaide Hills, South Australia, som har gjort sig ett namn för sina högkvalitativa viner. Företaget grundades år 1994 av två brittiska par som flyttade till Adelaide Hills och såg potentialen i att producera vin i den kyliga och bergiga regionen.

Nepenthe har en omfattande vingård med över 180 hektar mark, som ger dem möjlighet att odla olika druvsorter, inklusive Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Shiraz och Pinot Noir. Vingården är också en av de högst belägna i Adelaide Hills, med vingårdar som sträcker sig upp till 550 meter över havet, vilket ger en kyligare klimat och därmed längre mognadstid för druvorna. Detta resulterar i viner med intensiv smak och arom.

Nepenthes viner har vunnit många priser och utmärkelser, både i Australien och internationellt, för sin kvalitet och distinkta karaktär. Deras 'Altitude' serie, som är gjord av druvor från högsta höjder på vingården, är särskilt känd för sin komplexitet och elegans.

Företaget har också en stark miljömedvetenhet och har vidtagit åtgärder för att minimera sin miljöpåverkan, såsom att använda solenergi och regnvattenuppsamlingssystem.

Sammanfattningsvis är Nepenthe en ledande vinproducent i Adelaide Hills, känd för sina högkvalitativa viner, speciellt gjorda från druvor som odlas på höga höjder och med en stark miljömedvetenhet.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du