Filtrera & anpassa

Vinerna från Neil Empson

Neil Empson är en känd vinproducent baserad i Toscana, Italien. Han är en passionerad och innovativ producent som har bidragit till att utveckla den toskanska vinindustrin genom att använda modern teknik och samtidigt respektera traditionerna.Empson ...

Läs mer om Neil Empson

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Neil Empson

Neil Empson är en känd vinproducent baserad i Toscana, Italien. Han är en passionerad och innovativ producent som har bidragit till att utveckla den toskanska vinindustrin genom att använda modern teknik och samtidigt respektera traditionerna.

Empson startade sitt företag 1972 tillsammans med sin affärspartner, en italiensk vinproducent. De fokuserade på att importera kvalitetsviner från Italien till USA. Empson utvecklade sedan sin egen vinproduktion i Toscana och producerar idag viner under sitt eget varumärke.

Empsons vingårdar ligger i Chianti Classico-området och är kända för sina högkvalitativa viner, särskilt Chianti Classico Riserva. Han odlar druvsorterna Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot och Syrah på sina vingårdar, vilket ger en unik blandning av traditionella och moderna vinstilar.

Empson är också känd för att ha varit en av de första vinproducenterna i Toscana att använda rostfria ståltankar för att producera viner. Han har också investerat i modern teknik för att förbättra vinproduktionen och kvaliteten på vinerna. Empson har mottagit flera priser för sin vinproduktion och har etablerat sig som en av de mest respekterade vinproducenterna i Toscana.

Neil Empsons passion för vinproduktion och respekt för traditionerna har gjort honom till en framgångsrik och respekterad vinproducent. Hans viner är välkända för sin kvalitet och han fortsätter att vara en ledande innovatör inom den toskanska vinindustrin.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du