Filtrera & anpassa

Viner från Mullineux & Leeu Family Wines

Mullineux och Leeu Family Winery grundades så sent somåt 2007 av Chris och Andrea Mullineux - båda en del i den nya våg - Swartland Revolution - som influerat otaliga unga vinproducenter i både Sydafrika och övriga världen. Tillsammans med bland ...

Läs mer om Mullineux & Leeu Family Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Mullineux & Leeu Family Wines

Mullineux och Leeu Family Winery grundades så sent som åt 2007 av Chris och Andrea Mullineux - båda en del i den nya våg - Swartland Revolution - som influerat otaliga unga vinproducenter i både Sydafrika och övriga världen. Tillsammans med bland andra Eben Sadie, Adi Badenhorst, Craig Hawkins och Donovan Rall har de även varit med och lanserat Swartland Independent: En grupp oberoende vinodlare som gått samman och ställt sig bakom ett antal "core values" och en egen märkning som står för kvalitetsviner från Swartland gjorda med så minimal mänsklig inblandning som möjligt.

Det har framförallt varit druvsorten syrah som gett paret uppmärksamhet. Både deras vanliga Syrah och deras prestigebuteljeringar av syrah från enskilda jordmåner (the Terroir Range) som Granite, Schist och Iron. Men man gör även ett lysande vitt vin på en blandning av chenin blanc, clairette, viognier och sémillon samt ett sött vitt straw wine. Vingården har fått ett oöverträffat antal lysande recensioner, inte minst från John Platter (Sydafrikas svar på Robert Parker). De har exempelvis fått tolv stycken toppbetyg (fem stjärnor) av Platter, deras Syrah utnämndes till årets rödvin i Sydafrika år 2013 och utsågs till årets vingård både år 2014 och 2015. I Tim Atkins senaste ranking av Sydafrikas bästa vinproducenter (2016) hamnade Mullineux som en premier grand cru. Det blir inte bättre än så!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du